Autolasien tukkumyynti

Tuulilasivarikko Oy (nykyinen Carglass Finland Oy) / IHD-Glas on vuonna 1967 perustettu yritys, joka keskittyy autolasin ja asennustarvikkeiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin yritysasiakkaille. Toimitamme vuosittain noin 30 000 autolasia kaikkialle Suomeen. Carglass Finland Oy on osa Belron-konsernia.

Yhteistyössä lasiammattilaisten kanssa jo vuodesta 1967

Olemme sitoutuneet jatkuvaan laadun ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Toimitamme vain laadultaan alkuperäisiä vastaavia autolaseja, jotka hankimme ainoastaan autovalmistajien hyväksymiltä lasivalmistajilta. Suurin osa autolaseista löytyy varastostamme lyhyellä toimitusajalla. Laajan hankintaverkostomme avulla löydämme myös harvinaisemmatkin lasit. Lisäksi varastostamme löytyvät sivu- ja takalasit, liimat, asennustarvikkeet ja -työkalut.

Pidämme myös koulutustilaisuuksia, missä käymme läpi alan trendejä sekä esittelemme uusimpia työkaluja ja -menetelmiä.

Mikäli yrityksesi asentaa autolaseja ja kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteyttä myyntiimme.

 

Tuulilasivarikko Oy on nyt Carglass Finland Oy

Autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen erikoistuneen Carglass® -ketjun Suomen yhtiön virallinen nimi on vaihtunut 12.9.2023 alkaen.

Carglass Finland Oy on osa kansainvälistä Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen erikoistunut yritys. Belron työllistää yli 30 000 henkilöä yli 40 maassa, viidessä eri maanosassa, palvellen vuosittain yli 12 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Uusi yritysnimi Carglass Finland Oy seuraakin Belron- konsernissa laajalti käytössä olevaa muotoa ja muutos myös selkeyttää sekä yhdenmukaistaa yhtiön sisäistä ja ulkoista viestintää. Yrityksellämme on nyt virallinen nimi, jonka asiakkaamme ja sidosryhmämme laajalti tunnistavat yhdistäen sen suoraan Carglass® -markkinointinimeemme.

Nimenmuutos Carglass Finlandiksi on myös osa yhtiön kasvustrategiaa ja haluamme näin viestittää markkinoille tavoitettamme entisestään vahvistaa jalansijaamme Suomessa yhtenäisellä, Euroopassa laajalti käytössä olevalla Carglass® -brändillä.

Nimenmuutos ei vaikuta muihin yhtiön juridisiin tietoihin kuten Y-tunnukseen tai pankkitietoihin eikä voimassa oleviin sopimuksiimme. Toiminta kaikkien asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmiemme kanssa jatkuu ennallaan uuden nimen alla. Kaikki palvelumme, osoite- ja laskutustietomme säilyvät jatkossa samoina, eikä muutos edellytä mitään erityisiä toimenpiteitä yhteistyökumppaneidemme puolelta.

Verkkokauppamme on myös tuoteluettelo, josta näet kaikki myynnissä olevat tuotteet ja niiden saatavuuden. Jos yrityksesi asentaa autolaseja ja olet kiinnostunut tuotteistamme, ota yhteyttä myyntiimme!

Verkkokauppaan